19.8 C
Arta
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Αυτή είναι η νέα ναυαρχίδα της Huawei

Η Huawei προχώρησε στο λανσάρισμα του νέου smartphone Mate 9. Η συσκευή εξοπλίζεται με μεγάλη οθόνη 5,9 ιντσών, ενώ διαθέτει διπλή κάμερα στο πίσω μέρος της.

1

Το πάχος της δεν ξεπερνά τα 7,9 χιλιοστά και τρέχει την ειδικά προσαρμοσμένη έκδοση του Android 7.0 Nougat, το Emotion UI 5. Ενσωματώνει επιπλέον τον πιο πρόσφατο επεξεργαστή της Huawei, η οποία ισχυρίζεται ότι είναι ισχυρότερος κατά 20% σε σχέση με προηγούμενα μοντέλα, ενώ έχει μεγαλύτερη επεξεργαστική ισχύ από παρόμοιους της Apple, της Samsung και της Qualcomm.

Ωστόσο, ένα σημαντικό ερώτημα εγείρεται και αυτό είναι κατά πόσο οι ευρωπαίοι καταναλωτές θα δείξουν ενδιαφέρον για ένα κινητό με τόσο μεγάλη οθόνη. Μετά την προβληματική διάθεση του Galaxy Note 7 της Samsung, το οποίο αναμενόταν να αποτελέσει δυνατό χαρτί στην κατηγορία των phablet, η Huawei και άλλες εταιρείες έχουν τη δυνατότητα να καλύψουν το κενό.

2

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το βρετανικό ειδησεογραφικό δίκτυο BBC, με το Mate 9 η εταιρεία επικεντρώθηκε κυρίως στο να επεκτείνει τη διάρκεια ζωής του κινητού καθώς και να αντιμετωπίσει την επιβράδυνση των λειτουργιών του με την πάροδο του χρόνου. Για το λόγο αυτόν, το συγκεκριμένο μοντέλο έχει μεγάλη μπαταρία 4.000mAh, η οποία είναι κατά περίπου 500mAh μεγαλύτερη από τα περισσότερα phablets που κυκλοφορούν στην αγορά. Επίσης διαθέτει ένα ειδικό σύστημα το οποίο «μαθαίνει» και εντοπίζει μοτίβα χρήσης και προετοιμάζει εφαρμογές που χρησιμοποιούνται συνήθως σε συγκεκριμένες ώρες της ημέρας, ώστε να ξεκινά πιο γρήγορα, χωρίς αυτό όμως να επηρεάζει τη ζωή ή την απόδοση της μπαταρίας.

4

Η Huawei υποστηρίζει, επίσης, ότι το σύστημα θα είναι σε θέση να πραγματοποιεί καθημερινή διαδικασία συντήρησης κατά τη διάρκεια της νύχτας κάτι που σημαίνει ότι η συσκευή θα δουλεύει σαν καινούρια ακόμα και μετά από 2 χρόνια. Επιπλέον, σε σύγκριση με προηγούμενες εκδόσεις του λογισμικού της εταιρείας, το συγκεκριμένο αναμένεται να τρέχει κατά 80% ταχύτερα μετά από 1 χρόνο.

Το Huawei Mate 9 αναμένεται να κοστίζει περίπου 699 ευρώ, ενώ μια ειδική έκδοση, το Mate 9 Porsche Design, το οποίο θα διαθέτει μικρότερη κυρτή οθόνη 5,5 ιντσών και παρόμοια χαρακτηριστικά, θα κοστίζει στην Ευρώπη 1.395 ευρώ.

5 6

 

 

 

 

πηγή

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

SOCIAL

9,593ΥποστηρικτέςΚάντε Like
76ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ