18.8 C
Arta
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ινδία: Σοκαριστικό περιστατικό με οικογένεια που έθαψε ζωντανή τη 12χρονη κόρη της για να γλιτώσει από το…κακό

Οι γονείς ενός 12χρονου κοριτσιού στο κρατίδιο Uttar Pradesh της Ινδίας σκέφτηκαν ότι η ταφή θα ήταν ο καλύτερος τρόπος να αποκρούσουν το κακό όταν η ανήλικη έπαθε… ηλεκτροπληξία.

Τα μέλη της οικογένειας έθαψαν ζωντανή τη 12χρονη Muskan Begum στην περιοχή Kandhla, αφήνοντας μόνο το κεφάλι της έξω από το έδαφος ώστε να μπορεί να αναπνέει.

Σκέφτηκαν πως η γη θα μπορούσε να απορροφήσει το κακό από το ηλεκτροσόκ που υπέστη η 12χρονη.

Μόνο όταν η κατάσταση υγείας της 12χρονης επιδεινώθηκε οι ντόπιοι μετέφεραν το ανήλικο κορίτσι στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν πως είχε υποστεί 90% εγκαύματα στο δεξί χέρι και το πόδι της.

Η ανήλικη έπαιζε στην οροφή του σπιτιού όταν άγγιξε ένα υψηλής τάσης σύρμα (33.000 volt) που κρεμόταν πάνω από το σπίτι.

Αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι ακούστηκε δυνατή έκρηξη και η κοπέλα έπεσε στο έδαφος. “Τη θάψαμε επειδή πιστεύαμε ότι το κακό στο σώμα της θα μπορούσε να απορροφηθεί από τη γη και θα γίνει καλά”, δήλωσε η μητέρα της ανήλικης Farida Begum. Οι ντόπιοι της περιοχής Kandhla διαμαρτυρήθηκαν έξω από το γραφείο της τοπικής εταιρείας ηλεκτρισμού και απαίτησαν να αφαιρεθούν τα καλώδια που κρέμονται χαμηλά πάνω από τα σπίτια.

 

 

 

 

 

πηγή

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

SOCIAL

9,593ΥποστηρικτέςΚάντε Like
76ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ