19.8 C
Arta
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Υπνοβάτης έπεσε σε ποτάμι με το ποδήλατό του και πνίγηκε

Ο John Sullivan, συνταξιούχος ταχυδρόμος από τη Νότια Ουαλία, ανέβηκε στο ποδήλατό του κι άρχισε να κάνει πετάλι. Ήταν τρεις τα ξημερώματα και ο άτυχος άνδρας μάλλον δεν είχε ιδέα πως ποδηλατούσε αφού κοιμόταν βαθιά και η μοιραία εξόρμησή του έγινε ενώ υπνοβατούσε.

Μέσα στον ύπνο του ο 66χρονος- με ιστορικό υπνοβασίας- βρέθηκε μέσα σε ποτάμι όπου και πνίγηκε. Η σορός του βρέθηκε το επόμενο πρωί.

jadada1

Η γυναίκα του Rose είπε πως ο σύζυγός της υπνοβατούσε χρόνια και είχε πολλές φορές βρεθεί εκτός σπιτιού χωρίς να γνωρίζει το πώς και το γιατί.

«Πιστεύω πως ήταν ένα από τα επεισόδια υπνοβασίας», ανέφερε η 64χρονη. Ο John είχε εργαστεί ως ταχυδρόμος επί 20 χρόνια και συνταξιοδοτήθηκε το 2014. Παντρεμένη μαζί του επί 39 χρόνια, η γυναίκα του περιέγραψε πως χρησιμοποιούσε το ποδήλατό του στη δουλειά του και αγαπούσε την ποδηλασία και εκτός εργασίας.

Ένα βράδυ ξύπνησε και συνειδητοποίησε πως ο άνδρας της έλειπε. Επειδή δυσκολευόταν στον ύπνο εκείνη φαντάστηκε πως θα είναι ξύπνιος κι άρχισε να τον αναζητά γύρω στο σπίτι τους. Μετά πρόσεξε πως έλειπαν και το ποδήλατό του και το κράνος του- αλλά όχι το ειδικό γιλέκο που φορούσε πάντα όταν έκανε ποδήλατο ώρες που δεν θα ήταν εύκολα ορατός.

Η κα Sullivan έκανε τη διαδρομή που ο άνδρας της έκανε συνήθως με το ποδήλατό του και όταν δεν τον βρήκε ειδοποίησε την αστυνομία, όπως γράφει η βρετανική εφημερίδα Mirror.

Το ποδήλατό του και το κράνος του βρέθηκαν από έναν άνδρα που είχε βγάλει το σκύλο του βόλτα κοντά σε μια γέφυρα, σε απόσταση περίπου ενός μιλίου από το σπίτι τους.

jadada2

Αργότερα αστυνομικό ελικόπτερο εντόπισε τη σορό του άνδρα μέσα στο ποτάμι.

Η νεκροψία έδειξε ως αιτία θανάτου τον πνιγμό.

 

 

 

πηγή

 

 

 

 

 

 

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

SOCIAL

9,593ΥποστηρικτέςΚάντε Like
76ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ