19.8 C
Arta
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Γ.Σ. ΑΡΤΑ VOLLEY :Δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα

Τελευταίες μεταγραφές με την ομάδα να κλείνει δύο ακόμη αθλητές και είναι οι Βαγγέλης Κατσαρός, Κώστας Κυριακίδης. Ο μεν πρώτος αγωνίζεται στη θέση του πασαδόρου είναι 24 χρονών με ύψος 1.82, ο δε δεύτερος είναι ακραίος, έχει ύψος 1.84 και είναι 23 χρονών. Και οι δύο είναι έμπειροι αθλητές, θα βοηθήσουν την ομάδα και αποκτήθηκαν κατόπιν εισηγήσεως του προπονητή Αποστόλη Πορτοβάρα.
Ο Βαγγέλης Κατσαρός που στο παρελθόν έχει συνεργασθεί ξανά με τον προπονητή είπε «μετά τις σπουδές μου επέστεψα στην Άρτα, το Βόλεϊ έλειπε από τη ζωή μου και κατόπιν επικοινωνίας με τους υπευθύνους της ομάδας, δώσαμε τα χέρια και αποφάσισα να γίνω μέλος της. Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό μου και υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό  για να φτάσει η ομάδα όσο πιο ψηλά μπορεί».
Ο Κώστας Κυριακίδης μέλος της ομάδος από πέρυσι είπε «ο Γ.Σ. Άρτας με αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή, διαπίστωσα ότι οι δεσμοί είναι πολύ οικογενειακοί και γι΄αυτό έδωσα αμέσως τα χέρια με την διοίκηση και τους δύο προπονητές Αποστόλη Πορτοβάρα, Γιάννη Σταμούλη. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, στο γήπεδο θα ματώσω και εύχομαι να έχουμε όλοι υγεία με τα υπόλοιπα να έπονται».

 

 

 

 

πηγή

 

 

 

 

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

SOCIAL

9,593ΥποστηρικτέςΚάντε Like
76ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ