12.8 C
Arta
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Διάλογος σε Απόμερο, Παντάνασσα και Δαφνωτή για τη Δημοτική Αρχή Αρταίων

Συνεχίζονται οι συναντήσεις του Δημάρχου Αρταίων Χρήστου Τσιρογιάννη και μελών της Δημοτικής Αρχής με την τοπική κοινωνία, στα πλαίσια του διαρκούς διαλόγου με συμπολίτες και φορείς. Τις προηγούμενες ημέρες πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις σε Απόμερο, Παντάνασσα και Δαφνωτή, όπου και συνομίλησαν για τα έργα και τις παρεμβάσεις που έχουν πραγματοποιηθεί, αλλά και για αυτά που προγραμματίζονται.

Ο Δήμαρχος και τα μέλη της Δημοτικής Αρχής άκουσαν τους συμπολίτες και υπογράμμισαν τα βασικά σημεία της στρατηγικής του Δήμου, ενώ οι συμπολίτες ευχαρίστησαν τη Δημοτική Αρχή για τις παρεμβάσεις που έχουν πραγματοποιηθεί και για τη συνεργασία που υπάρχει.

Και στις τρεις περιοχές μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί έργα διευκόλυνσης της καθημερινότητας των συμπολιτών και έχουν εκτελεστεί και προγραμματίζονται: μικρά τεχνικά έργα, τοποθέτηση κολώνων ηλεκτροφωτισμού, εργασίες καθαρισμού, χαλικοστρώσεις, κοπές υψίκορμων δέντρων, κοπές βλάστησης, καθαρισμοί αυλάκων, κλαδεύσεις, ασφαλτοστρώσεις εσωτερικής οδοποιίας και αγροτικών δρόμων, παρεμβάσεις σε νεκροταφεία, έργα ύδρευσης και άρδευσης, συντηρήσεις και βελτιώσεις πλατειών, κοινοχρήστων και κοινωφελών χώρων, εκσυγχρονισμός και βελτίωση αγροτικών ιατρείων κ.α.

Υπενθυμίζεται, ότι στην Τ.Κ. Παντάνασσας μετά από συντονισμένες κινήσεις της Δημοτικής Αρχής εδώ και λίγους μήνες αποδίδονται στους κατοίκους χρήματα ως ανταποδοτικό όφελος για τη λειτουργία του μικρού Υδροηλεκτρικού Έργου (ΑΠΕ) στην περιοχή.

Στις συναντήσεις παρέστησαν οι Αντιδήμαρχοι Κώστας Ζέρβας, Γιώργος Λιλής, Μιχάλης Κοτσαρίνης και Κώστας Τράμπας, οι Εντεταλμένοι Σύμβουλοι Γιώργος Πανέτας και Θεανώ Γραμματικού, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Ηλίας Σερβετάς, καθώς και οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων, αλλά και εκπρόσωποι φορέων, Συλλόγων και συμπολίτες.

 

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

SOCIAL

9,593ΥποστηρικτέςΚάντε Like
76ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ