11.6 C
Arta
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Με κρύο, βροχές και καταιγίδες οι παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου

Κακοκαιρία θα χαρακτηρίσει το σκηνικό του καιρού σήμερα, ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, με τη θερμοκρασία να σημειώνει αισθητή πτώση. Συγκεκριμένα, προβλέπονται βροχές και τοπικές καταιγίδες που στα δυτικά θα είναι τοπικά ισχυρές.

Από το Σάββατο και από τα βόρεια, ο καιρός σταδιακά θα βελτιωθεί και έτσι την Κυριακή θα είναι καλός σχεδόν σε όλη τη χώρα.

Παράλληλα, οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν, την Παρασκευή από ανατολικές διευθύνσεις 6 με 8 μποφόρ, ενώ από το Σάββατο θα γίνουν βοριάδες με ένταση ως 7 μποφόρ. Στα ανατολικά, το επόμενο τριήμερο, οι άνεμοι θα είναι βόρειοι με ένταση 5 με 7 μποφόρ.

Πιο αναλυτικά, την Παρασκευή:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά. Η θερμοκρασία από 6 έως 16 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, πρόσκαιρη συννεφιά με πιθανότητα βροχής το πρωί, ανατολικοί άνεμοι και το θερμόμετρο από 13 έως 16 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, βροχές και τοπικά ισχυρές καταιγίδες με βελτίωση το βράδυ, ανατολικοί άνεμοι 6 με 8 μποφόρ και θερμοκρασία από 11 έως 19 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο τοπικές βροχές και ως το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες. Ο υδράργυρος από 10 έως 19 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα νότια, βοριάδες 5 με 7 μποφόρ και το θερμόμετρο από 15 έως 21 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, ήλιος με τοπικές νεφώσεις, βόρειοι άνεμοι ως 6 μποφόρ στα νότια, 6 με 8 στα βόρεια και θερμοκρασία έως 23 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα σποραδικές βροχές και καταιγίδες με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία από 12 έως 18 βαθμούς.

Στην Αττική, παροδικές βροχές και πιθανότητα καταιγίδας κυρίως το πρωί, βορειοανατολικοί άνεμοι 5 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 14 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

 

 

 

πηγή

 

 

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

SOCIAL

9,593ΥποστηρικτέςΚάντε Like
76ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ