20.8 C
Arta
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τραγωδία στην Ημαθία: Τρένο παρέσυρε και σκότωσε 18χρονη

Τραγικό δυστύχημα το τρίτο κατά σειρά συνέβη στις σιδηροδρομικές γραμμές μεταξύ Αλεξάνδρειας και Παλαιοχωρίου. Νεαρό άτομο παρασύρθηκε από την αμαξοστοιχία η οποία λίγο πριν είχε αναχωρήσει από το ΣΣ Αλεξάνδρειας με προορισμό την Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα alexandriamou.gr στις γραμμές του ΟΣΕ ανάμεσα στην Αλεξάνδρεια με το Παλαιοχώρι βρέθηκε τσάντα με προσωπικά αντικείμενα του θύματος, πάσο με φωτογραφία που μαρτυρούν ότι είναι 18χρονη κοπέλα από την Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το οικείο οικογενειακό περιβάλλον της άτυχης κοπέλας διαπιστώθηκε μια τραγική ειρωνία που την συνδέει με τον προηγούμενο θύμα που διαμελίστηκε στις γραμμές του ΟΣΕ στην περιοχή μεταξύ Σ.Σ. Αλεξάνδρειας και Σ.Σ. Πλατέος Ημαθίας.

Μετά την αναγνώριση των στοιχείων της 18χρονης διαπιστώθηκε ότι υπήρξε σύντροφος ενός νεαρού που διαμελίστηκε στις 21 Σεπτεμβρίου 2016 στην περιοχή της Κορυφής Ημαθίας. Ο νεαρός πετάχτηκε μπροστά στην αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Αθήνα, μετά τον σταθμό του ΟΣΕ στο Πλατύ, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί και να διαμελιστεί.

 

 

 

 

πηγή

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

SOCIAL

9,593ΥποστηρικτέςΚάντε Like
76ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ